top of page

Over mezelf

patricia mulder photography

Hoi, ik ben Patricia Mulder, moeder van 4 kinderen, heb een super lieve bordercollie, 2 Britse Korthaar katten en ben een gepassioneerde (honden) fotograaf.

 

Ik ben ooit begonnen met werken in de reiswereld. Eerst bij een reisbureau en daarna als stewardess in Bahrein, na deze fantastische periode ben ik bij Unique uitzendbureau terecht gekomen. Hier heb ik mijn man ontmoet en ben ik full-time moeder geworden van vier kinderen. Vanaf dat de kinderen wat ouder werden, wilde ik graag weer iets voor mijzelf gaan doen.

Fotografie was altijd al een passie van me. Vooral tijdens onze reizen heb ik veel gefotografeerd en uiteraard moesten de kinderen er ook op.

Ik besloot dat ik wilde leren over fotografie en niet alleen de automatische knop wilde gebruiken. Toen ben ik begonnen met de basiscursus voor Fotografie bij de School voor Fotografie in Breda.

Dit vond ik zo leuk, dat ik gelijk de 1-jarige Fotografie opleiding ben gaan volgen. Tijdens deze opleiding  heb ik ontdekt dat ik het fotograferen van dieren het allerleukste vind. Zelf heb ik ook al heel mijn leven dieren om mij heen. Altijd honden en katten gehad.

Nu hebben wij Fenna een halve Bordercollie/Australian Shepard van 2 jaar, die je veel terug ziet op mijn website. Ook hebben wij nog twee Britse korthaar katten en wat kippen. 

Via een cursusgenoot kwam ik na mijn opleiding terecht bij Cyrille Deuze van Mijn Stijl Fotografie. Zij is gespecialiseerd in hondenfotografie. Superleuk, en uiterst leerzaam, en ik heb dan ook alle modules bij haar gevolgd. 

Daarna heb ik nog veel meer workshops gevolgd bij verschillende fotografen  om mijzelf te blijven ontwikkelen.Onder andere de Dog Photography Masters opleiding bij Anne geier, Audrey Bellot en Claudio Piccoli, drie fantastisch gepassioneerde hondenfotografen. Dit is een opleiding waarbij je echt alle facetten van hondenfotografie leert en je ontwikkeld in portret, landschap, actie en editing om prachtige foto's te creëren.

Ik geniet enorm van honden en andere huisdieren, en heb heel veel geduld tijdens het fotograferen. Ik neem dan ook alle tijd om mooie foto's te maken die het karakter van het dier weergeven. Die uitdaging ga ik graag aan met uw huisdier(en). 

Workshops gevolgd bij:

Mijn Stijl Fotografie - Cyrille Deuze - alle workshops

Sandra Helsocht van Dogs and Tails - Portret, Dogs & Cars, Dogs & Kids        Djeirana Photography - Storytelling Kids & Dogs

Iwona Podlasinska - Kids & Dogs

Claudio Piccoli - Action in Belgium & Netherlands

Audrey Bellot - Baie des Somme & Biscarrosse in France

                             &  Belgium forest 

Anne Geier - Iceland 

Willie Kers - Magie van het licht

 

DogPhotographyMasters Level 1,2 en 3 bij Claudio Piccoli, Audrey Bellot and Anne Geier

 

Master Workshop Zwitserland - Anne Geier, Audrey Bellot en Claudio Piccoli

Workshop 'Fascinatie hond en bergen' - Dolomiten met Anne Geier en Abenteuerhunde Fotografie  - juni 2023

Nieuw 2024

Workshop Urban Honden Fotografie van Renate Zuidema - januari 2024

 

Portfolio Shoot Cherry Blossom in Paris van Audrey Bellot - april 2024

Portfolio Shoot Masters Meet Up in Belgium - oktober 2024

 

Patricia Mulder, Dog Masters Certified
samen met hond onder de cherry blossoms
Foto gemaakt door Anne Geier
Foto gemaakt door Audrey Bellot
bottom of page